Zielone potrawy mają w sobie coś elektryzującego. Jesz i masz wrażenie, że z każdym kęsem pochłaniasz czystą, pozytywną energię i po takim posiłku aż chce się chcieć…
Roladki rybne na puree z groszku i rukoli – to danie chodziło za mną od jakiegoś już czasu i właściwie dopiero teraz pomysł wyklarował się na tyle, by móc go zrealizować z pełnym powodzeniem. I przyznam, że wyszło bajecznie od pierwszego razu i z pewnością danie przygotuję jeszcze nie raz, bo jeden z moich największych kulinarnych faworytów. To kolejny przepis z cyklu szybkich dań zarówno na co dzień i od święta. Wystarczy nie więcej niż 30 minut i zapewniam, że nie trzeba będzie się spieszyć, a efekt jest piorunujący!
wszystko co z rybą biorę w ciemno no i jak jest tak podane to już w ogóle nie ma co wybrzydzać:) piękne zdjęcia i smakowite danie :)
Wyglądają przepysznie, Zastanawiam się czy zamiast serka można użyć np. sera feta :)